Helyi közélet

2011.08.26. 10:40

Mi történt augusztus 25-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Itt megnézheti, mi minden történt augusztus 25-én, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Itt megnézheti, mi minden történt augusztus 25-én, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt a Szentpéteri kapu - Gyóni Géza utca kereszteződésében csütörtök délután.

Miskolc (MTI) - Fél óra alatt elfogta a rendőrség azt a miskolci fiút, aki azzal fenyegetőzött, hogy bomba robban az egyik miskolci üzletközpontban - tájékoztatta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Miskolc - Fél óra leforgása alatt elfogta a rendőrség azt a 16 éves miskolci fiatalembert, aki este fél hat körül a lelkisegély vonalon jelentette be, hogy bomba fog robbanni a Miskolc Plazában.

Miskolc - Csütörtökön délután az utolsó előtti simításokat tudták le a szombaton Miskolcon megrendezésre kerülő Salakmotor Páros Europa-bajnokság elodontojenek szervezői a nepkerti arénában.

Miskolc (MTI) - Célegyenesbe ért a Zöld Nyíl elnevezésű miskolci villamosprojekt, így hamarosan átadják a fejlesztési ütem Diósgyőri Gimnáziumig tartó szakaszát; a tanév megkezdésével és a nyári szabadságolások befejeződésével szeptember 1-jén életbe lép az őszi menetrend Miskolcon.

Miskolc - Az intézményfenntartás állami, a területfejlesztési politika megyei kézbe kerül jövőre.

Miskolc - Felszálltunk, hogy a magasból nézünk körül Miskolcon; halszemoptikás kameránkat a repülőgép pilótafülkéjében helyeztük el.

Miskolc - A vérző asszony, orrában a tamponnal aligha élhetett volna sokáig - mondta a főigazgató.

Belgium - Hosszú szünet után, ezen a hét végén a belgiumi SPA Ringen folytatódik a GP3 versenysorozat.

Miskolc (MTI) - Több mint ezer előadás és mintegy húszezres látogatói létszám a mérlege a miskolci Művészetek Háza (MÜHA) ötéves eredményének; a kulturális intézmény szeptemberben ünnepli félévtizedes születésnapját.

Miskolc - Hogyan lehet kétmilliárddal kevesebből gazdálkodni? – erre adtak javaslatot az intézményvezetők.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A TISPOL Műveleti Csoport a 2011. évi terve alapján nemzetközi fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzés végrehajtását rendelte el, mely elsősorban a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó szabályok betartásának ellenőrzésére terjed ki.

Van egy kiscicánk, akit szeretnénk egy szerető gazdinak elajándékozni - írta Olvasónk.

Szeptember első hétvégéjén kezdődik a pontvadászat a megyei labdarúgás harmadik vonalában.

Ózd - Az elmúlt négy évben hatékonyan működött, így 2011. nyarán újra diákok vigyáztak a közrendre Ózd város strandján. Az akció idén mondhatni kiváló eredménnyel jubilált, ugyanis nem jutott a strandfürdő területén elkövetett jogsértés a rendőrség tudomására!

Miskolc - Az általános iskolások érvényes jeggyel vagy diákbérlettel utazhatnak az MVK Zrt. járatain. A diákbérlet lehet csak villamosra, valamint villamosra és buszra egyaránt érvényes ( havi vagy 30 napos). A diákigazolványhoz tanuló bérletszelvényt váltva lehet utazni, külön bérletigazolvány készítése nélkül. A szelvényre a legelső utazás megkezdése előtt rá kell írni a diákigazolvány számát.

Miskolc - Hogy merre találhatunk Miskolcon; Diósgyőrtől, Lillafüredig ivókutakat a nagy hőségben? Nézze meg térképünket!

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a Hunyadi utcán csütörtökön délelőtt.

Miskolc - Őszi menetrend: újra jár a 2-es villamos és a Tiszaitól a Diósgyőri Gimnáziumig átadják a villamospályát.

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a Meggyesalja és Nagyváthy utcák kereszteződésében csütörtökön délelőtt.

Miskolc - A Borsod Online és a Borsod Megyei Repülő Klub bemutatja: a nagy miskolci villamospálya rekonstrukció hajrája madártávlatból, egészen pontosan Kiss László pilóta Appolo Fox típusú gépéről.

Miskolc - Csütörtökön reggel állampolgári bejelentés kapcsán holttestet talált a rendőrség Diósgyőrben, a DVTK Stadion és az egykori Vasgyár közötti patak partszakaszon - erősítette meg a Borsod Online információját a rendőrség.

Miskolc, Forró - Hőségben dolgozni kimerítőbb, mint normális hőmérsékleti viszonyok mellett – ennek ellenére a kenyeret meg kell sütni és az ebédet is el kell készítenie valakinek.

Kazincbarcika - Szerdán délután a Kazincbarcika és Tardona közötti útszakaszon egy motorkerékpáros összeütközött a vele azonos irányba haladó és balra kanyarodó személygépkocsival. A balesetben a motorkerékpár vezetője életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség műszaki szakértő bevonásával vizsgálja.

Miskolc - Akár százezer forintot is fizethetünk, ha fittyet hányunk a lámpa sárga jelzésére.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Bár azt hihetnénk, ilyenkor a medencékben hűsöl, aki tehet, a fürdők forgalma jelentősen nem emelkedett.

Miskolc - Szombaton délután fél 4-től páros Eb-elődöntő a Népkertben.

Parlagfű: hálás téma. Úgy ostorozhatjuk, szapulhatjuk, hogy megjelenés után senki nem reklamál. Irtani kell még az írmagját is, mert ilyen tájt virágzáskor annyira allergén, hogy a lakosság jórészét lebetegíti. Sokan nem is tudják, hogy ebben a kánikulában mitől náthásak, mitől köhögnek. Szántó Rita jegyzete.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Itt megnézheti, mi minden történt augusztus 24-én, szerdán Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Miskolc - A Miskolci Állatkertben is tombol a kánikula: az állatok is az árnyékot keresik, ahol nagyokat szundítanak napközben.

Miskolc - Cinti 17 éves miskolci angol szakos gimnazista. Mottója: "Úgy kell táncolnod, mintha senki sem figyelne, szívből kell jönnie, hogyha azt akarod, hogy jó legyen."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában