Helyi közélet

2011.08.05. 16:55

Factorys gyártúra az utolsó vezérrel

Miskolc - Nem mindennapi időutazáson vehetnek részt azok, akik ma és holnap kilátogatnak a Factory Fesztivál főbejáratához és felszállnak az MVK Zrt.  öreg különbuszára. 

Miskolc - Nem mindennapi időutazáson vehetnek részt azok, akik ma és holnap kilátogatnak a Factory Fesztivál főbejáratához és felszállnak az MVK Zrt.  öreg különbuszára. Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük,  minthogy 500  Ft ellenében jegyet váltsanak a Factory Fesztivál kísérő rendezvényeként futó Gyártúrák egyikére. Ezt ma és holnap 14 és 18 óra között tehetik meg, a járatok óránként indulnak a vasgyárba.

A muzeális Ikarusz utasait  idegenvezetők kalauzolják a nem mindennapi túrán, köztük a Diósgyőri Vasgyár egyik utolsó vezérigazgatója (1982-1989),  Drótos László.

- JLI -


Miskolc – Csütörtök este (többek között) a Kerekes Band együttes csinált fergeteges hangulatot a Factory Fesztiválon.


Csütörtökön elkezdődött a “műszak” a gyárban. Elektronikus, funky, népi, rap, Fluor, freestyle, fiatalok és hangerő. Folytatódik! Menj el és bulizz! ;)


Miskolc – Csütrötök este a Kisavas fellépésével elrajtolt a sportot, zenét és művészetet ötvöző Factory Fesztivál. A három napos eseményen négy színpadon több mint 50 előadó lép a Vasgyár falai közé.


Miskolc-Diósgyőr – Csütörtökön startol a Factory Fesztivál: hazai sztárok, nemzetközi bandák, sport, civil programok, gyártúrák. Te kibírod, hogy ne légy ott?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában