Helyi közélet

2011.07.23. 19:18

Világfalut szervezett az AIESEC

Miskolc -AIESEC Miskolci Egyetem Helyi Bizottsága Global Village címmel kulturális eseményt szervezett a Miskolc Plázában.

Miskolc -AIESEC Miskolci Egyetem Helyi Bizottsága Global Village címmel kulturális eseményt szervezett a Miskolc Plázában. (Az AIESEC a világ harmadik legnagyobb non-profit szervezete, mely összekapcsolja a hallgatói és vállalati oldalt. Tevékenysége a nemzetközi szakmai gyakorlaton alapul, mely során innovatív és költséghatékony megoldásokat kínál többek között menedzsment, információtechnológiai és mérnöki területeken)

A program keretein belül 11 külföldi gyakornok mutatta be saját kultúráját színes programokon keresztül az érdeklődőknek - tudtuk meg Ligeti Lilla kommunikációs vezetőtől. Nemzetközi szervezet lévén, számunkra nagyon fontos, hogy minél több ember megismerkedhessen a világ kultúráival, és közelebb hozzuk őket külföldhöz. A Global Village rendezvényünk remek lehetőség arra, hogy az érdeklődők hazánkból nyerjenek tapasztalatot az interkulturális sokszínűségről - tette hozzá.

- ÉM -


Miskolc - A Miskolci Egyetem Nőikara Spanyolországban szerepelt a Cantonigrosi Nemzetközi Zenei Fesztiválon, ahol nőikari kategóriában 3. helyezést ért el.


Miskolc  - A Miskolci Egyetemnek több első éves hallgatója lesz, mint az elmúlt 5 évben bármikor.  


21 órája | Miskolc - Mára kiderült, kit melyik egyetemre, főiskolára, képzésre vettek föl. Akár sikerült, akár nem, számtalan kérdésük maradhatott a továbbtanulással kapcsolatban a diákoknak és a szülőknek.    


2 napja | Miskolc, Debrecen, Pécs, Szolnok és Budapest -  Pont ott partyval várták a felsőoktatási intézményekbe jelentkezők a felvételi ponthatárokat. Ha öröm, ha bánat, koccintás lesz a vége.  


8 napja | Miskolc - A helyi vállalkozások építenek az egyetemen felhalmozott tudásra.  


15 napja | Miskolc - Az elektrotechnika, az automatizálás, az informatika, a logisztika, valamint a termék- és technológiafejlesztés, illetve a hozzá kapcsolódó anyagvizsgálati módszerek terén elért tudományos kutatási eredményeit ismerteti és mutatja be a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki ...  


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában