Helyi közélet

2011.07.13. 20:27

Kiugrott a vonatból egy fiatalasszony

Bódvaszilas - Súlyos koponyasérülést szenvedett az a 27 éves nő, aki szerdán reggel fél hétkor a bódvaszilasi vasútállomáson leugrott a vágányon éppen kihúzó, Miskolc-Tornanádaska között közlekedő szerelvény utolsó kocsijáról.

Bódvaszilas - Súlyos koponyasérülést szenvedett az a 27 éves nő, aki szerdán reggel fél hétkor a bódvaszilasi vasútállomáson leugrott a vágányon éppen kihúzó, Miskolc-Tornanádaska között közlekedő szerelvény utolsó kocsijáról.Mint ahogy arról oldalunkat dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője tájékoztatta, a nő elaludt a vonaton és amikor felébredt, ráeszmélt, hogy neki éppen Bódvaszilason kellett volna leszállnia, ami már kifelé húzott az állomásról. A nő ekkor a már mozgó vonat utolsó kocsijából kiugrott, és bár a kerekeket elkerülte, olyan súlyosan megsérült, hogy mentőhelikopternek kellett a kórházba szállítania. A baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretein belül vizsgálja a rendőrség.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában