Helyi közélet

2011.07.30. 11:08

Hiányterületekre képeznek egészségügyi szakembereket a Miskolci Egyetemen

Miskolc, 2011. július 30., szombat (MTI) - Hiányterületeken hirdet szakdiplomát nyújtó továbbképzéseket egészségügyi dolgozóknak a Miskolci Egyetem egészségügyi kara; a képzésekre augusztus közepéig lehet jelentkezni.

Miskolc, 2011. július 30., szombat (MTI) - Hiányterületeken hirdet szakdiplomát nyújtó továbbképzéseket egészségügyi dolgozóknak a Miskolci Egyetem egészségügyi kara; a képzésekre augusztus közepéig lehet jelentkezni.A felsőoktatási intézmény közlése szerint az észak-magyarországi régió egészségügyi tudásközpontja a már egészségügyi végzettséggel rendelkezőknek is kínál lehetőségeket.

Képzési palettáján továbbra is szerepelnek a szeptemberben induló - diplomát adó - szakirányú továbbképzések, amelyek hiányterületekre képeznek szakembereket.

A három szakterület - klinikai kutatási munkatárs, gyermekrehabilitációs szakgyógytornász, ifjúság-egészségvédelmi védőnő - részben újszerűsége, részben Borsod-Abaúj-Zemplén megye lakosságának egészségi állapota miatt fokozottan igényli a megfelelő szakember-ellátottságot - olvasható a tájékoztatóban.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában