Helyi közélet

2011.07.02. 16:00

Helyszínváltozás: Az Egressyben lesz a BMF záró előadása!

Kazincbarcika – A kedvezőtlen meteorológiai előrejelzések miatt nem a Lázbérci-víztározó gátjánál, hanem a kazincbarcikai Egressy színháztermében lesz a Borsodi Művészeti Fesztivál záró programja.

Kazincbarcika – A kedvezőtlen meteorológiai előrejelzések miatt nem a Lázbérci-víztározó gátjánál, hanem a kazincbarcikai Egressy színháztermében lesz a Borsodi Művészeti Fesztivál záró programja.Az igazi nosztalgikus hangulatot hozó várva várt Napoleon Boulevard koncert a rossz időjárás miatt bekerül Kazincbarcikára – alapos mérlegelés után így döntöttek a szervezők, miután az időjósok további heves zivatarokat és szelet jósoltak a mai napra. Az előadás így az előre meghirdetett időben – vagyis 20.30-kor – az Egressy színháztermében lesz. A fesztivál záró koncertje igazi retro érzést nyújt: hiszen a Napoleon Boulevard a 80-90-es évek sztárcsapata volt, több mint egymillió eladott lemezzel és fantasztikus slágerekkel.

A ma esti koncerten résztvevők - élőben - újra meghallgathatják majd „A Júlia nem akar a földön járni, a Szállj velem és az Európa visszavár” című slágerlistás dalokat.

Az együttes 2010 végén egy új lemezt is kiadott, a koncerten erről a korongról is felcsendülnek majd dalok. A Napoleon előzenekara a Solaris és saját szerzeményeket játszó Tompox együttes lesz.

Jegyek még korlátozott számban kaphatók a helyszínen – az Egressyben – 2 000 Ft-ért.

További infó: www.egressy.hu, www.kvtv.hu és www.opont.hu/bmf_2011.php

- G. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában