Helyi közélet

2011.07.21. 18:07

Büdös a konténer, javítják a tetejét

Miskolc - Hihetetlen nagy a bűz a kettes busz Búza téri végállomása mellett, panaszolta több olvasónk. A piac egyik szeméttároló konténeréből árad a szag. Nincs valami megoldás ellene? – kérdezték.

Miskolc - Hihetetlen nagy a bűz a kettes busz Búza téri végállomása mellett, panaszolta több olvasónk. A piac egyik szeméttároló konténeréből árad a szag. Nincs valami megoldás ellene? – kérdezték.Dávid Ákos, a Miskolci Piac Zrt. megbízott igazgatója lapunknak elmondta, megkeresésünk előtt nem sokkal intézkedett az ügyben, kérték a szemétszállításért felelős AVE Miskolc Kft.-t, hogy javítsák meg a konténer szigetelését. Valószínű, elromlott, megkopott.

A nagy melegben hamar erjednek a bele dobott zöldségek, gyümölcsök, hiába űrítik kétnaponta és hipózzák. Így volt tavaly is, mondta Dávid Ákos, akkor is javította az AVE, most úgy tűnik, újra tönkremehetett a szigetelés. Az igazgató megjegyezte, jövő hét elejére ígérte a megoldást az AVE. Ha továbbra is maradna a bűz, akkor – Dávid Ákos jelezte – zárt helyre helyezik a konténert.

- ÉM-HM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában