Helyi közélet

2011.07.21. 14:52

Befejeződött a helyszíni szemle Putnokon

Putnok - tegnap este, nem sokkal fél nyolc előtt bejelentést tett egy putnoki férfi a helyi rendőrőrsön.

Putnok - tegnap este, nem sokkal fél nyolc előtt bejelentést tett egy putnoki férfi a helyi rendőrőrsön.Elmondása szerint két dörrenést hallott, beazonosíthatatlan irányból, illetve két apró lyukat talált a pozdorjából készült kapun. Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a helyszínre siettek és nagy erőkkel megkezdték a tanúk meghallgatását, valamint a helyszíni szemle lefolytatását. A rossz látási körülmények miatt a szemle éjszaka, néhány órára - folyamatos rendőri helyszínbiztosítás mellett - felfüggesztésre került, majd kora reggel tovább folytatódott. A helyszíni szemle elsődleges megállapításai mellett további szakértői vizsgálat lefolytatása szükséges, annak tisztázása céljából, hogy a kapun lévő sérülések hogyan keletkeztek. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a történtek kivizsgálását megyei hatásköbe vonta.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -


Miskolc (MTI) - A rendőrség tanúkat hallgatott meg és szakértői vizsgálatokat végez a Borsod megyei Putnokon, ahonnan szerda este két feltételezett lövésről tettek bejelentést.


Budapest  (MTI) - Szerda este lövések hatoltak át két romák lakta ház közös udvarának a kapuján a Borsod megyei Putnokon; a támadásnak nincs sebesültje - ismerteti az index.hu. Az MTI információi szerint rendőrök keresik a lövedékeket a helyszínen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában