Helyi közélet

2011.06.03. 14:17

Villamospótlók és rásegítő járatok a DVTK rendezvény miatt

<p>Miskolc - 2011. június 4-én, szombaton DVTK bajnokavató rendezvény miatt este 10 órától a villamosok helyett is villamospótló autóbuszok közlekednek, valamint az Újgyőri főtérről rásegítő járatok indulnak a Bartók térig (Zenepalotáig).</p>

Villamospótlás: Az utolsó villamos a Tiszai pu.-ról 22:00-kor, a Thököly u.-ról 22:17-kor indul. Utána a villamosok helyett az 1VP villamospótló járatok közlekednek a Tiszai pályaudvar és Diósgyőr között. A Városház téren megrendezésre kerülő rendezvény miatt a villamospótló járatok a belvárosban terelve közlekednek, ezért egyik irányban sem érintik a Városház tér megállóhelyet, helyette az Erzsébet téren állnak meg.

Rásegítő járatok: Este 10 órától az Újgyőri főtérről (21-es Szondi u. irányú megállóhelyéről) az utazási igényekhez igazítva rásegítő járatok indulnak a Bartók térig (Zenepalotáig). A rásegítő járatok a közbeeső megállóhelyeken nem állnak, és díjmentesen vehetőek igénybe.

2 órájaMiskolc, Budapest - A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőr - Cegléd találkozóra jól fogynak elővételben a jegyek. Nem is csoda, hiszen hazai pályán is bajnokavatásra, és fiesztára készülnek a Diósgyőr drukkerek.

26 percePersze nem csak a klub, hanem a drukkerek is készülnek a bajnok köszöntőre.

1 órája |Bár már a múlt héten bajnok lett a DVTK, az elsőséget most ünnepelhetik meg szervezett keretek között a drukkerek.

1 napja |A szombaton 19.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – Ceglédi VSE NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzésen ünnepli a hazai együttes az előző fordulóban elért bajnoki címét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában