Helyi közélet

2011.06.28. 12:10

„Kétszázhúsz felett” száguld a Borsodi Művészeti Fesztivál

Kazincbarcika – A Neoton sztárjai, Malek Andrea és Tokody Ilona is fellépnek a Borsodi Művészeti Fesztivál nyolcadik napján, mely a vártnak megfelelően, nagy érdeklődés mellett zajlik.

Kazincbarcika – A Neoton sztárjai, Malek Andrea és Tokody Ilona is fellépnek a Borsodi Művészeti Fesztivál nyolcadik napján, mely a vártnak megfelelően, nagy érdeklődés mellett zajlik.Kedden négy helyszínen lesznek programok: Edelényben 18 órától a református öregtemplomban a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes Tokody Ilona lép fel. A világ egyik legjobb szopránénekesnőjének tartott művésznő a következő hitvallással áll Edelényben a közönség elé: „Híd vagyok a szerző és a közönség között, és ezt a dolgomat csak akkor tudom hibátlanul teljesíteni, ha egész életemet a zenének, az éneklésnek és a tanulásnak szentelem.”

A bánhorváti Kastélyparkban is izgalmas zenei élmény várja a közönséget: a Miskolc Dixieland Band koncertjének vendége az Ausztriában élő színész-énekesnő Malek Andrea lesz. A program szintén este 6 órakor veszi kezdetét, Kazincbarcikáról 17.30-kor indul BMF-es különbusz az előadásra.

Fél órával később Dubicsányban a Fignár Fesztivál Udvarban az Ethonofil zenekar kalauzolja el a közönséget a magyar népzene, a modern világzene és a jazz világába.

A nap záróeseménye Kazincbarcikán lesz, a Sportközpont szabadtéri színpadán a Neoton sztárjai lépnek fel igazi nosztalgikus hangulatot csempészve a kedd estébe. Az egykor igazi kultuszt teremtő együttes szinte az összes népszerű dalt elhozza Kazincbarcikára: így a Holnap hajnalig, a Nyár van, vagy a Kétszázhúsz felett című - a mai napig nagyon közkedvelt és generációkon átívelő - dalokat is az együttessel énekelheti a közönség.

A koncert 20.30-kor kezdődik, jegyek 1 600 Ft-ért válthatóak a helyszínen.

További infó: www.egressy.hu, www.kvtv.hu és www.opont.hu/bmf_2011.php

- G. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában