Helyi közélet

2011.06.27. 16:05

„Bábu vagy…” a Borsodi Művészeti Fesztiválon!

<p>Kazincbarcika – Az 1981-ben alakított KFT együttes lesz a kazincbarcikai székhelyű Borsodi Művészeti Fesztivál hetedik napjának sztárfellépője.</p>

Félidejéhez érkezett a fesztivál, mely eddig több ezres tömeget vonzott a különböző csodás természeti és épített helyszínekre, sokszínű zenei és művészeti palettát felvonultatva. A hétfői napon három program lesz, a dubicsányi Fignár Fesztivál Udvarban a Pajta-Mozi és az állandó kiállítások várják az érdeklődőket. A barcikai Szent Család-templomban este 6 órától a Lumen Christi Gospel kórus fellépése lesz. A „fekete gospel zene” hazai képviselőitől vidám, hangulatos és lendületes előadásra számíthat a közönség. A Csónakázó-tó bizonyára ma este is benépesül, hiszen az egyedi hangzás- és szövegvilágáról, no és fazonjáról híres KFT lép fel. Az este 8 órakor kezdődő koncert ingyenes, előtte 6 órától pedig gyerekjátszóház lesz.

További infó: www.egressy.hu, www.kvtv.hu és www.opont.hu/bmf_2011.php

- G. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában