Helyi közélet

2011.06.30. 10:44

A Csík zenekar Kazincbarcikán - teltházzal!

Kazincbarcika- A magyar népzene leghitelesebb tolmácsolóinak tartott Csík zenekar lesz a Borsodi Művészeti Fesztivál 10. napjának csúcspontja.

Kazincbarcika- A magyar népzene leghitelesebb tolmácsolóinak tartott Csík zenekar lesz a Borsodi Művészeti Fesztivál 10. napjának csúcspontja.Szerdán este fergeteges hangulat és meg nem szűnő nevetés jellemezte a fesztivál esti fellépését, az abszurd humor briliánsainak tartott L’Art Pour L’Art Társulat előadását. A Besenyő család legújabb sztorijaira jó vevő volt a közönség, az előadás Barcikára hozása pedig telitalálatnak bizonyult.

Csütörtökön három programmal úszik tovább a fesztivál-folyam: Kondó és Radostyán települések közös támogatásával, az utóbbiban, a Malom Klub udvarán a Road együttes lép fel, előzenekar a Wadonna. A dubicsányi Fignár Fesztivál Udvarban a Pajta-Moziban a „Szerelem és más drogok” című filmet vetítik, a mozi megtekintése díjtalan. Mindkét program este hét órakor kezdődik.

Kazincbarcikán az Egressy Művelődési Központban 20.30-tól lép fel az óriási népszerűségnek örvendő Csík zenekar. Az autentikus magyar népzene leghitelesebb hazai tolmácsolóinak koncertjére már napokkal ezelőtt elfogytak a jegyek, így a szervezők teltházas előadásra számíthatnak.

További infó: www.egressy.hu, www.kvtv.hu és www.opont.hu/bmf_2011.php

- G. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában