Helyi közélet

2010.11.09. 15:18

Munkagödörben lelte halálát Sárospatakon

<p>Sárospatak - Halálos munkabaleset történt a sárospataki rendelőintézet bővítési munkálatai közben kedden kora délután.</p>

Egy munkagödörben állt egy ötven év körüli férfi, ő irányított a betonkeverő mixer csövét, ami azonban eddig ismeretlen okból leszakadt, és hat-hét méter magasságból a mélyben álló férfi fejére zuhant. A cső olyan erővel ütötte meg a munkást, hogy a helyszínre érkező mentők, akik több mint egy órán át küzdöttek az életéért, már nem tudták megmenteni.

Bár Miskolcróla mentőhelikoptert is kiküldték, bevetésére már nem volt lehetőség. A baleset egy 5-6 méter mély munkagödörben történt, így a férfi testét is csak nagy nehézségek árán tudták kiemelni onnan a mentőegységek. Mint Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatára elmondta, a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában