Helyi közélet

2010.11.20. 20:45

Mégis kinyit a bánkúti sípálya decemberben - RTL Híradó

<p>Bánkút - Decemberben kinyit a bánkúti sípálya, annak ellenére, hogy kábeltolvajok megrongálták a berendezést, és emiatt veszélybe került a szezonkezdés.</p>

Ezen a hétvégén is dolgoznak önkéntesek a helyreállításon és több cég ajánlott fel alapanyagokat. A kábeltolvajok azzal, hogy megrongálták a sípálya berendezéseit, több millió forintos kárt okoztak. Ezek javítását a Bánkúti Síklub nem tudta volna fizetni, ezért volt szükség a segítségre. Most azonban már biztos: ha lesz hó, lehet síelni Bánkúton - hangzott el szombaton az RTL Híradóban.

- Független Hírügynökség -


Kapcsolódó cikkek:

Segítenek a bánkúti síklubnak


eszak | 2010.10.28 18:20
Miskolc - Felmérték az anyagszükségletet, igyekeznek összehangolni a felajánlott segítséget.

Veszélybe került a bánkúti síszezon

fuggetlen | 2010.10.23 17:15
Bánkút - A szezonkezdetre legalább néhány pályát megpróbálnának működőképessé tenni Bánkúton, ahol ellopták az összes sífelvonó vezetékeit, és emiatt veszélybe került az idei síszezon. Pedig a Bükk egyik legjelentősebb idegenforgalmi központja még a két évvel ezelőtti szélvihar-károkat sem heverte ki. Éppen ezért a mostani helyreállításra sincs pénzük.

Ellopták a bánkúti síszezont?

eszak | 2010.10.21 23:35
Bánkút - Vandál tolvajok jártak a bánkúti síparadicsom felvonóinál: az összkár 2,5 millió.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában