Helyi közélet

2010.11.19. 10:55

Idegennyelvi és szakmai képzés az Inform Média Kft-nél

<p>Miskolc - Április 26-án hétfőn megkezdődött az angol nyelvi képzés az Inform Média Kft-nél.</p>

Több csoportban, kezdő, újrakezdő, középhaladó és haladó tanfolyamokon csaknem 40 hallgató vesz részt az Észak-Magyarország, a Kelet-Magyarország és a Hajdú-bihari Napló dolgozói közül. Újságírókon kívül részt vesznek a kiadóhivatalokban dolgozók is. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A résztvevők hetente 2x4 órát töltenek nyelvtanulással, melynek finanszírozása részben az Inform Média Kft., részben pedig az Európai Unió támogatásával történik. A hallgatók a tanfolyamok elvégzése után, mely nyári szünet közbeiktatásával az év végéig tart, különböző szinteken bizonyítványokat kapnak.

Tovább fejleszthetik

A nyelvtanulás során szerzett sikerélmények ösztönzőleg hatnak arra, hogy a projekt befejezését követően még tovább fejlesszék tudásukat. A legalább középfok közelébe eljutott dolgozók esetében különböző módszerekkel – a nyelvtudást is követő feladatok alacsony intenzitású szintentartó nyelvórák, külföldi érdekeltséghez való rövid idejű kiküldetések, intenzív nyelvi frissítő tréningek – a megszerzett tudást karbantarthatják.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában