Helyi közélet

2010.11.06. 18:48

Gólyabál hajnalig a Miskolci Egyetemen

<p>Miskolc - Letették a gólyaesküt, majd a többi vendéggel együtt hajnalig szórakoztak a Miskolci Egyetem elsőévesei pénteken este az idei gólyabálon.</p>

Dr. Patkó Gyula, az egyetem rektora köszöntötte a friss egyetemi polgárokat és a gólyabál többi résztvevőjét, akik között ott volt dr. Zsiga Marcell országgyűlési képviselő és Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere is.

A nyitótáncot a Ködmön Társastánc Sportegyesület táncosai mutatták be, majd fellépett a Szinetár Dóra-Bereczky Zoltán művészházaspár, de műsort adott Korda György és Balázs Klári is. Megválasztották a bál szépét, de a szerelmesek akár házasságot is köthettek a helyszínen. A táncolható zenéről a Vegas Showband gondoskodott, ám a zenei kínálatot idén is a változatosság jellemezte. Három helyszínen több mint tízféle zenei és egyéb programlehetőség közül választhattak a bál vendégei. A fellépők között volt a már felsoroltakon kívül a Barabás Lőrinc Eklektric, a Paso feat Folkfree és Dj. Sterbinszky is, de a stand up kedvelőinek sem kellett nélkülözniük, ők Bellus István poénjain szórakozhattak.


Novemberi bulik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

boon | 2010.11.06 10:58
A legjobb bulifotók novemberben is a BOON-on! Keresd meg magad és barátaidat, vagy csak nézd meg, miről maradtál le!

11.05. GÓLYABÁL Miskolci Egyetem 2010 - péntek

boon | 2010.11.06 08:24
Az ifjú gólyák ismét kitettek magukért. Köszöntö, koccintás, nyitótánc és bumm bele a buliba. Színes programok közt bulizták át ezt az éjszakát a fiatalok. Ott voltál Te is? Nézd meg magad nálunk! ;)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában