Helyi közélet

2010.11.03. 12:15

Az alkalom szüli a tolvajt

<p>Miskolc - Egy miskolci kórház szülészetén hagyott kabátokból lopta el a tolvaj a tulajdonosok értékeit. A rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet arra, hogy minden óvatlan pillanat alkalmat ad a bűnelkövetőknek.</p>

Nem egyedi esetben folytat nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság. Az egyik helyi kórház szülészeti osztályán a fogasra akasztott kabátokból készpénzt, iratokat, mobiltelefont, bankkártyákat lopott el a tolvaj november elsején. A rendőrség egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben folytat eljárást lopás vétsége miatt.

A rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a közintézményekben is fokozottan ügyeljenek értékeikre. Kabátokat, táskákat nem célszerű őrizet nélkül hagyni, még akkor sem, ha az feltételezhető, hogy azon a helyen biztos nem fordulhat elő lopás. Ne adjanak esélyt a tolvajoknak és vigyázzanak az értékeikre!

További jó tanácsok:

  • Bankkártya mellett ne tárolják PIN kódjukat!
  • Amennyiben az Önök által látogatott közintézményben van ruhatár vegyék igénybe annak szolgáltatásait, ha pedig nincs, a fogasra akasztott ruházatban, kistáskában ne hagyjanak semmilyen értéket és iratot!

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában