Helyi közélet

2010.10.08. 16:46

Az olvasó kérdezi: Nem mindegy, hol parkolunk?

<p>Ónod - Az az autós jár jól, aki az ónodi vásár közvetlen közelében parkol.</p>

Olvasónk arra panaszkodott, hogy Ónodon, az országos vásár idején duplájára nőtt a parkolási díj. Mint fogalmazott, az útszéli, pocsolyákkal tarkított parkoló 1000 forintba kerül, azonban ha valaki távolabb áll meg, azt a rendőrök megbüntetik. Utánanéztünk olvasónk panaszának. Az ónodi önkormányzat főelőadója, Illés Sándorné értetlenül állt a felvetés előtt. Ugyanis, mint mondta, az önkormányzat két őrzött parkolót is kialakított annak érdekében, hogy a vásár idején a parkoló autók ne bénítsák meg Ónod forgalmát. Az egyik a vásártér közelében, a másik a közepén található, fizetni pedig már négy éve 300, illetve 500 forintot kell. Ez az összeg azóta sem emelkedett. Ami a félreértést okozhatja, az valószínűleg az, hogy ha valaki a település valamelyik utcájában akarja hagyni az autóját, annak valóban 1000 forintot kell fizetnie, hiszen a cél épp az, hogy mindenki a vásártér közelében parkoljon le. Akadnak aztán olyan autósok is, akik a Muhi és Ónod közötti főút mellett hagyják járművüket, ami tilos, így a rendőrség őket természetesen megbünteti, adott magyarázatot a főelőadó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában