Helyi közélet

2010.10.28. 07:18

A Te világod, a Te borod! - PartyBor Miskolcon

<p>A bormárka neve és szlogenje életérzést közvetít. Olyan borokat ajánl, melyeket közös vonásaik egy család tagjává avatnak.</p>

A PartyBor eredetét tekintve kunsági bor. Karakterében könnyű, fiatal, játékos (frissessége enyhe játékosságot kölcsönöz a bornak) és divatos. A PartyBort a termőhely, a készítés technológiája, az összetevők könnyen ihatóvá teszik. Lágy karakterű bor, nem túl bonyolult struktúrával. Kiválóan alkalmas baráti összejövetelekre, buliba, otthoni zenehallgatáshoz, gyógyír szerelmi bánatra, koccinthatunk vele, ha előléptettek, vagy átmentünk a vizsgán.

Csak azok a borok válhatnak PartyBorrá, melyek a PartyBor Társaság bírálata alapján elnyerik a címet. Ez egyben a minőség garanciáját is jelenti.

A PartyBor most több városban is bemutatkozik. A Miskolc Plazában október 29-én 15 órától nyílik lehetősége az érdeklődőknek arra, hogy megismerkedjenek ezzel a lendületes, friss, színes termékcsaláddal. A kultúrált borfogyasztási szokásokat népszerűsítő bemutatón a borok kóstolása mellett játékos ismeretszerzésre is lesz alkalma a jelenlévőknek.

www.partybor.hu - Minden, amit a PartyBorról tudni lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában