Helyi közélet

2010.09.22. 14:08

Tiszaújváros polgármesterjelöltjei

<p>Tiszaújváros - Bráz György, Kanyok Attila, Kanyó Viktor és dr. Váli Zoltán bemutatkozása.</p>

Bráz György, MSZP
„A MSZP helyi szervezetének polgármesterjelöltje vagyok Tiszaújvárosban. Három évtizede dolgozom a közösség szolgálatában. Tizenhat éve képviselőként, nyolc éve alpolgármesterként tapasztalatokat szereztem az intézményfenntartás, a vállalatirányítás, a közigazgatás területén. A célom az, hogy Tiszaújváros élhető, versenyképes, fenntartható legyen. A város fejlődése látható, dinamikus. Biztonság és nyugalom van, ezért nevezik a várost a béke szigetének. Az önkormányzat tevékenysége átlátható. Elkészítettük a Tiszaújváros jövője című programunkat. Jelöltjeink köztiszteletben álló, felkészült, baloldali, lokálpatrióta demokraták. Köszönjük a közel hatezer ajánlószelvényt! Bízhatnak bennünk!”

Kanyok Attila, Fidesz-KDNP
„Tősgyökeres tiszaújvárosi vagyok. Manapság mindennapjaim a 82 éves, szeretett nagymamám gondozásával, segítésével telnek. Az ő példáján látom, hogy a nyugdíjasoknak szükségük van unokáik, gyermekeik támogatására. Szociálpedagógus végzettségem okán is szívemen viselem az időskorúak, a hátrányos helyzetű emberek, az elesettek életének jobbítását. Polgármesteri programom sarkalatos része lesz a nyugdíjasok életének javítása. Megválasztásom esetén a város polgáraival együttesen olyan vitairatot dolgozunk ki, amely ésszerű megoldásokat javasol a fiatalok számára az itthon maradásuk érdekében. A huszonnegyedik órában vagyunk, városunk jövője a fiatalok visszacsábításában, továbbá otthontartásában rejlik.”

Kanyó Viktor, Jobbik
„Ismerem a város problémáit. 1996 óta dolgozom egy multinacionális cégnél. Az egyéni érdekeket szolgáló, korrupciós ügyek késztettek arra, hogy a Jobbik céljait képviselve elinduljak az önkormányzati választáson. Mindent megteszek, hogy megakadályozzam a fiatalok elvándorlását bérlakás-program beindításával és a szakképzettek munkához juttatásával. Harcba szállok kisnyugdíjasok még nagyobb arányú támogatásáért. Küzdeni fogok a szakrendelések várólistáinak megszüntetéséért a betegek magánrendelésre kényszerítése ellen.

Dr. Váli Zoltán, Munkáspárt
„56 éves vagyok, nyugdíjas rendőrtiszt, jogász végzettséggel. Nős, két gyermek édesapja. Minden polgármester más és más programmal indul. A városlakóknak nehéz lesz dönteniük, kinek ez, kinek az tetszik. Én egy mély, és széleskörű lakossági véleménykérés után, az itt élők elképzelései, kívánságai és javaslatai alapján döntenék a város fejlesztéséről.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában