Helyi közélet

2010.09.29. 18:30

Önkormányzati választás 2010 | Minden napos a rablás a Gyár utcánál

<p>Miskolc - A múlt heti, Gyár utcai brutális emberöléssel kapcsolatban tartott rendkívüli sajtótájékoztatót és utcafórumot a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület.</p>

Hollósy András az egyesület szóvivője elmondta, egy 71 éves férfit a saját lakásában vertek meg nemrégiben, a férfi a kórházba szállítás után meghalt. A SZEME információi szerint tudatosan akarták eltitkolni a történteket a városban a választások előtt, mivel szinte minden politikai erő a zászlójára tűzte a közbiztonság és a rendteremtés kérdéskörét.

Az egyesület ezért döntött az utcafórum mellett, amelyen közel harmincan meg is jelentek tegnap. A SZEME egyéni jelöltje, Szabó Ildikó Virág elmondta, a lakosokat szinte minden nap inzultus éri a körzetben, a házukat még néhány órára sem merik elhagyni az egyre elterjedő rablások miatt.

A Gábor Áron utca környékén az elmúlt években még egy rendőrautót sem láttak, hangoztatták. Felháborító és megdöbbentő, hogy meg kellett halnia egy embernek ahhoz, hogy napvilágra kerülhessenek e problémák, hangsúlyozták a helyszínen a SZEME képviselői.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában