Helyi közélet

2010.09.13. 17:11

Önkormányzati választás 2010: Buga Jóskának sem sikerült az invitálás

<p>Miskolc - Buga Jóskát, az Indul a bakterház című regény, film és színdarab egyik szereplőjét hívta segítségül a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület (SZEME) hétfőn délelőtt, hogy a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét a szokásos, választás előtti vitára invitálja.</p>

Az előzményekről Hollósy András, a SZEME szóvivője elmondta: az Észak-Magyarország által szervezett vita azért marad el, mert Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) és a Jobbik polgármester-jelöltje, Szegedi Márton nem vállalkozott erre. Hircsu Ákos, az egyesület elnöke hozzátette: számukra elfogadhatatlan az ellenzéki politikusok hozzáállása, mert a választópolgároknak joguk van megismerni a jelöltek elképzeléseit, és joguk van reagálni is. Ezért a SZEME szeptember 15-én, szerdán este 6 órától megszervezi a vitát az Ifjúsági és Szabadidő Házban, akár eljönnek az ellenzéki jelöltek, akár nem, jelentette ki.

A Bökfi Gusztáv alőadóművész által alakított Buga Jóska hiába kopogtatott a Fidesz-iroda ablakán, és hiába kiabálta, hogy „Ákos bátyám, gyűjjék ki!”, a kapuban senki sem jelent meg.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában