Helyi közélet

2010.09.30. 20:53

Önkormányzati választás 2010 | A SZEME a közbiztonságért

<p>Miskolc - "Itt a lét a tét, mert ez a Való Világ" címmel tartottak sajtótájékoztatót a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület egyéni képviselőjelöltjei az avasi városrészben.</p>

Molnár Zsolt, Balogh Béla és Ömböli Norbert és a SZEME polgármesterjelöltje, Hircsu Ákos csaknem 40 ezer ember közbiztonságáért emelt szót a Kazinczy Ferenc Általános Iskola bejárata előtt. A SZEME tájékoztatóján elhangzott, hogy minden politikai erő propagandaként használja fel az avasi közbiztonság kérdését, csak senki nem nyújt megoldást a problémákra. A SZEME koncepcióban és összefogásban gondolkodik, szerintük elsősorban a rendőbrség megerősítésére van szükség a térségben, nem pedig látszatintézkedésekre vagy képviselőjelölti propagandasétákra. Hircsu Ákos elmondta, az együttélési kódex bevezetése is teljesen haszontalan volt, hiszen hogy lehet úgy betartatni egy szabályt, ha a lakosok egyáltalán nem ismerik azt, mert a városvezetés nem tájékoztatta őket. Az egyesület polgármesterjelöltje szerint ellenfele dr. Kriza Ákos is valótlant állított nemrégiben, amikor azt nyilatkozta, hogy nincs intézkedési jogköre senkinek a rendőrségen kívül. A közterület-felügyeletnek ugyanis van ilyen hatásköre – tette hozzá Hircsu Ákos – amit a választók támogatásával erősíteni és bővíteni fognak és ezzel visszaállítják az Avas nyugalmát.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában