Helyi közélet

2010.09.13. 09:46

Nem lesz teljesen száraz az idő megyénkben

<p>Hétfőn egy anticiklon alakítja időjárásunkat, viszont az Alpoktól a Balti-tengeren keresztül Skandináviáig egy hidegfront húzódik. Ezért nem lesz teljesen nyugodt, száraz az idő. A következő napokban is marad a kissé változékony időjárás. <b>Bujdosó Bence előrejelzése</b></p>

Hétfőn reggel gyengén felhős lesz az ég, de emellett több helyen párás, helyenként ködös lesz az idő. Délután a többórás napsütés mellett, többször erősen megnövekszik a felhőzet, és helyenként alakulhat ki kisebb eső, zápor. Gyenge marad az északi, északkeleti szél. A hőmérséklet hétfő reggelre 9 és 11 fok közé csökken, napközben 21, 22 fokig emelkedik.

Kedden reggel többnyire erősen felhős lesz az ég, több helyen párás, néhol ködös lesz a levegő. Délután is a felhők lesznek túlsúlyban, de lehet számítani kevés napsütésre. Elszórtan fordulhat elő kisebb eső, zápor. Gyenge lesz az északi, északkeleti, délutántól az északnyugati szél. A hőmérséklet kedd reggelre 11 és 13 fok közé csökken, napközben 20 és 22 fok között alakul.

A következő  napokban péntekig a többórás napsütés mellett, csak kisebb csapadék fordulhat elő. A hétvége a jelenlegi számítások szerint csapadékos lesz, akár jelentős mennyiségű eső is hullhat.

Ezek is érdekelhetik