Helyi közélet

2010.09.16. 07:27

Gönc polgármesterjelöltjei

<p>Gönc - Csernyiczki István, Hollár János, Molnár János és Sivák Zsolt bemutatkozása.</p>

Bánszkyné Szepesi Éva (független) nem kívánt élni a lehetőséggel.


Csernyiczki István, független

„39 éves vagyok. Nős, négy gyermek édesapja. Legfontosabb céljaim között szerepel: a régi munkahelyek megtartása, újak létrehozása, az idős korúak megsegítése, támogatása, a fiatalok számára kulturált szórakozási lehetőség megteremtése, a sportlehetőségek további bővítése, valamint városunk közterületeinek szépítése, parkosítása, az utak rendbehozatala.”


Hollár János, független

„Minden település legnagyobb problémája a gazdasági helyzet stabilitása, ez a legfontosabb feladat. Támogatnám a vállalkozókat, munkaadókat, hogy több embernek legyen munkája. Szeretném, ha a település szebb, élhetőbb lenne, olyanképp, hogy ha egy idegen, egy turista vagy csak átutazó, kellemes képet kapjon a városról és szívesen visszatérjen, hiszen sok látnivaló van nálunk. Mottóm: Rend, Béke és Nyugalom! Rend a településen és a fejekben, ennek következtében a béke és a nyugalom is kialakulhat!”


Molnár János, Fidesz-KDNP

Gönc Város polgármestereként az elmúlt három ciklusban elkezdett munkát szeretném folytatni, különös tekintettel: intézményeink működőképességének fenntartására, az Egészségügyi Szakellátó Központ beindítására, egy bensőséges hangulatú városközpont kialakítására, a hamarosan induló szennyvízberuházás sikeres véghezvitelére és az úthálózat felújítására, a település csapadékvíz-elvezetésének megfelelő megoldására, az oktatási, nevelési intézmények nyertes pályázatainak lebonyolítására, ezáltal magasabb színvonalú oktatási feltételek biztosítására, az időskorúakra történő megfelelő odafi gyelésre, a történelmi egyházak méltó támogatására, a helyi ifj úság szabadidejének hasznos eltöltésére, a közmunka-programok ésszerű és hasznos megszervezésére.”


Sivák Zsolt, független

„30 éves gönci lakos vagyok, nőtlen, független jelöltként indulok a választásokon. Közgazdász, majd okleveles európa szakértő diplomát szereztem a Miskolci Egyetemen, jelenleg a helyi takarékpénztárban dolgozom. Egy élhetőbb, tisztább és fejlődőképesebb városért szeretnék dolgozni, hiszem, hogy ez a vidék,Gönc többet érdemel! Meggyőződésem, hogy ilyen nehéz gazdasági helyzetben is ennek alapvető záloga a helyi közösség, az itt élők véleményének fi gyelembe vétele, az összefogás. Négy éve vagyok önkormányzati képviselő, elnöke a Kulturális-, Oktatási és Sport Bizottságnak. Úgy gondolom, itt szerzett tapasztalataim, folyamatos közéleti tevékenységem, kapcsolataim alapján képes vagyok Gönc város lakosságát polgármesterként is szolgálni és képviselni.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában