Helyi közélet

2010.09.13. 21:24

Encs polgármesterjelöltjei

<p>Encs - Bratu László, Hoczáné Frankó Anna és Szeles András bemutatkozása.</p>

Bratu László, független

„Encs legyen még élhetőbb, befogadó város. A város építésében közösen kezdtük el a munkát a lakossággal, amit a következő négy évben szeretnék tisztességgel befejezni. A kiszámíthatóbb életkörülmények kialakítása érdekében segíteni szeretném a munkahelyek számának növelését. Főbb céljaim: az északi és óencsi csapadékrendszer kiépítése, a hivatal és a piactér korszerűsítése, a hivatal előtti park megnyitása. Az oktatási intézményeink fejlesztése, téglaiskola aulaépítése, szürke iskola és a főépület korszerűsítése, szociális szolgáltatások bővítése, gondozási központ férőhelyének bővítése. A városi sportkomplexum uszodájának felújítása, újabb termálkút létesítése. Szepsi-Encs-Gibárt kerékpárút kiépítése.”


Hoczáné Frankó Anna, Jobbik

„1980-ban születtem, gyermekkorom óta Encsen élek, immáron férjemmel, és hétéves kislányunkkal. Fogtechnikusi szakmával, tanítói diplomával rendelkezem. Ez év szeptemberétől a Miskolci Egyetem joghallgatója lettem. A Jobbik Magyarországért Mozgalom encsi alapszervezetének elnökeként indulok az önkormányzati választásokon, mint polgármester- és önkormányzati képviselőjelölt. Programom alappillérei a következők: munkahelyteremtés, a közbiztonság erősítése, olcsó energiaforrások (bio) telepítése, a szociális ellátás megreformálása, átalakítása, a vízdíj aránytalanul magas költségeinek felülvizsgálata, valamint városunkat érintő helyi problémák megoldása, kezelése (oktatás, kulturális élet, sport stb.).”


 

Szeles András, Fidesz-KDNP

„Programom első helyén a munkahelyteremtés áll. Fontos a közbiztonság javítása a városban, Fügöd és Abaújdevecser településrészeken is. Kiemelt feladatnak tekintem az egészségügy továbbfejlesztését. Azoknak az érdekeit akarom képviselni, akik lelkiismeretesen dolgoznak, tenni akarnak magukért, családjukért és a városért. A nyugalom és a stabilitás elkötelezett híve vagyok. A város javára, Encsért szeretnék dolgozni.”


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában