Helyi közélet

2010.09.17. 19:53

Beazonosították a barcikai fenyegetőt a rendőrök

<p>Kazincbarcika, Miskolc - Mint arról beszámoltunk, rendkívüli sajtótájékoztatón közölte a nyilvánossággal a hét elején a Fidesz kazincbarcikai szervezete, hogy életveszélyesen megfenyegették egyik képviselőjelöltjüket és polgármesterjelöltjüket.</p>

Hasulyó János önkormányzati képviselőjelölt arról értesítette az újságírókat, hogy e-mailt kapott Bricriu aláírással, amiben igyekeztek megfélemlíteni a fenyegető kijelentésekkel. Az ügyben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a hétfőn érkezett bejelentés alapján zaklatás miatt kezdte meg az eljárást.

Információink szerint sikerült beazonosítania a fenyegetőt a rendőrségnek. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrfőkapitányság kommunikációs iroda munkatársa portálunknak elmondta, hogy értesülésünk helytálló, igaz a hír. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tudja, hogy ki küldte a fenyegető e-mailt Hasulyó Jánosnak. Az elkövetővel szemben megindította az eljárást a rendőrkapitányság zaklatás címén. Gyorsított eljárás keretében a férfi bíróság elé állításával tervezi az ügy befejezését a rendőrség. Hasulyó János megkereste szerkesztőségünket, hogy ezúton is kifejezze köszönetét a rendőrkapitányságnak a gyors és eredményes munkájáért. Azt is elmondta, hogy családja végre megnyugodott, beleértve hatéves gyermekét is, aki nagyon aggódott érte.

BGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában