Helyi közélet

2010.09.27. 15:29

Agyonverték az aggastyánt Miskolcon

<p>Miskolc - Belehalt a sérüléseibe az az idős férfi, akit otthonában bántalmaztak a napokban.</p>

Múlt héten csütörtökön este háromnegyed tízkor egyik hozzátartozója talált rá arra az eszméletlen, 71 esztendős miskolci férfira, akit Gyár úti otthonában valaki bántalmazott. A férfi a kórházba szállítása után nem sokkal belehalt sérüléseibe. A lakásban keresés, kutatás nyomait lehetett látni, de hogy valójában eltűnt-e valami, még nem lehet tudni. Az ügyben a megyei rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés gyanújával folytat eljárást. Érdeklődésünkre a rendőrség szóvivője elmondta: korábban azért nem adtak ki tájékoztatást az üggyel kapcsolatban, mert az a nyomozás érdekeit sértette volna.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője azonban hétfőn reggel úgy határozott, a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy vagy személyek kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő részére 200 000 forint nyomravezetői díjat ajánl fel. Ennek szellemében: a rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőjével kapcsolatban információval tud szolgálni, az tegyen személyesen bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon (Miskolc, Zsolcai kapu 32.) vagy a főkapitányság bűnügyi osztályán a 06-46/514-500-as telefonszámon, az ingyenesen tárcsázható 107-es, 112-es segélykérő számokon vagy bármely rendőri szervnél. A rendőrség a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja, a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

ÉM-SZP


Díjkitűzés – Halált okozó testi sértés Miskolcon

boon | 2010.09.27 13:39
Miskolc - Halált okozó testi sértés gyanúja miatt folytat büntető eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy Miskolcontörtént bűncselekménnyel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában