Helyi közélet

2010.08.23. 15:02

Sajószentpéterről származik az Afganisztában elhunyt magyar katona

<p>A törzsőrmesternő Sajószentpéterről került a tatai laktanyába, ahol személyügyi szakterületen dolgozott - írja a kemma.hu.</p>

Az Afganisztánban életveszélyesen megsérült tatai zászlós állapota már stabil. A missziós szolgálatot teljesítő magyar katonákat hétfőn hajnalban támadták meg.

A Baglán tartományban missziós szolgálatot teljesítő magyar katonákat ért hétfő hajnali támadás egyetlen halottja Tatabányán élt. A törzsőrmesternő Sajószentpéterről került a tatai laktanyába, ahol személyügyi szakterületen dolgozott - adta hírül a kemma.hu.

További részletek az eredeti oldalon >>>


Négy magyar katona halt meg az elmúlt években háborús övezetben

fuggetlen | 2010.08.23 13:41
Az elmúlt hat évben négy magyar katona vesztette életét szolgálatteljesítés közben Afganisztánban és Irakban. Két tűzszerész, illetve egy szakaszvezető, mindannyian pokolgépes robbanás miatt haltak meg. A negyedik áldozat hétfőre virradóra vesztette életét, amikor megtámadták a konvojukat.

Meghalt egy magyar katona Afganisztánban

fuggetlen | 2010.08.23 11:26
Egy magyar katona meghalt, társa életveszélyen, másik kettő pedig súlyosan megsérült - magyar idő szerint - hajnali fél négykor Afganisztánban, amikor támadás érte a konvojukat.


 


<hr />]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában