Helyi közélet

2010.08.25. 08:54

Folytatódik a szikszói Lions adományozás

<p>Szikszó - A Szent László kecskeméti Lions Club és a kecskeméti Református egyház gyűjtéséből származik.</p>

A magyarországi Lions Clubok szövetsége folyamatosan segíti az árvízzel károsodott területek településeit. Hétfőn délután ismét 2,5 millió forint értékű szállítmányt adtak át Szikszón, mely a Szent László kecskeméti Lions Club és a kecskeméti Református egyház gyűjtéséből származik – tudtuk meg Monostori Györgytől, a szikszói Lions Club nemrégiben leköszönt elnökétől, aki az adományok szétosztásának felelősségteljes és nem mindig hálás feladatát végzi. A szikszói Lions Club tagjai rengeteg munkát végeztek az árvízi károk enyhítésében, a kecskeméti gyűjtésből származó adományok közül már öt teherautónyit kiosztottak a rászorultaknak – tudtuk meg.

Bútor és háztartási eszköz

„A mostani szállítmány egy 12 tonnás kamionnal érkezett, többek között mintegy 140 darab különféle bútort és számtalan háztartási cikket, hűtőt, mikrohullámú sütőt, robotgépet, különféle ruházatot tartalmaz” – mutatja a hosszú listát az elnök. „Ezt úgy kell elképzelni, mintha nyolc teherautó lenne színültig tele” – érzékelteti az arányokat. Az átvétel után a következő feladat a korábban rögzített jegyzőkönyvek alapján az igények és a lehetőségek összehangolása. Alaposan ellenőrizzük a körülményeket, minden döntésünket meg kell tudni indokolni – fejti ki. Az öszszesítések alapján, most úgy látszik, hogy Felsőzsolcára is jut majd a bőséges adományból” – mondta el Monostori György.

ÉM-PGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában