Helyi közélet

2010.08.10. 10:28

A "lelke" is megsérült a veréstől

<p>Brutálisan megverték Amandát, a Tolerancia Gála "háziasszonyát".</p>

A miskolci származású Amanda Elstak transzszexuális előadóművészként, műsorvezetőként csinált karriert a pesti éjszakában, de különböző rendezvények szervezésével folyamatosan felhívja magára a figyelmet – illetve hívja ki maga ellen a sorsot.

Áprilisban például „amatőr” transzvesztita versenyt hirdetett, de ő volt a közelmúltban lebonyolított első Tolerancia Díjátadó Gála „háziasszonya” is. Többeknek azonban valószínűleg nem szimpatikus a műsorvezető, nemrégiben ugyanis saját otthonának lépcsőházában elkapta két nagydarab, izmos férfi, és alaposan helybenhagyta. A nyolc napon túli sérüléseket szenvedett Amanda a bántalmazás után egy magánklinikára került, ahol kedvenc sebész-plasztikai sebésze látta el, majd a klinika egyik biztonságos zugában helyezte el, ahol nem érheti további bántalmazás.

Az ismeretlen elkövetők Amanda szerint megegyezhettek azokkal a személyekkel, akik napokkal korábban telefonon zaklatták őt. A telefonálók többször is halálosan megfenyegették Amadnát, mert politikus kategóriában a Tolerancia Díjat Gyurcsány Ferenc kapta meg. A műsorvezető a fenyegetés miatt rendőrségi feljelentést is tett – két napra rá megtámadták. A zaklatott Amandát azóta pszichológus kezeli.

- ÉM-SZP -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában