Helyi közélet

2010.07.10. 18:49

Megvan B.-A.-Z. megye legerősebb rendőre

<p>Hejőkeresztúr - Szombaton a hejőkeresztúri Deep Water Campingben rendezték meg a már hagyományosnak számító „erősrendőr” versenyt, aminek – a jelenlevők szórakoztatása mellett – az a célja, hogy kiderüljön, ki a megye legerősebb rendőre.</p>

A versenyt Németh Szabolcs, a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság zászlósa rendezte, aki két éve maga is elnyerte a Magyarország Legerősebb Rendőre címet. A rendezvényen természetesen ott voltak a verseny fővédnökei, dr. Vereckei Csaba dandártábornok, megyei főkapitány és Mészáros „KING” László fekvenyomó világbajnok, világcsúcstartó, fekvenyomó szakágvezető is.

A megye legerősebb rendőre címért versenybe szállt zsaruknak az erősember-versenyeken megszokott feladatokat kellett végrehajtaniuk: rönknyomásban, lengősúly- és betonkoffer-cipelésben és kerékforgatásban kellett helyt állniuk. A versenyt Németh Szabolcs nyerte, második lett Karcsák Attila, a bronzérmet pedig Majoros Árpád vehette át. E három sportoló vívta ki a jogot arra, hogy a közeljövőben Hajdúszoboszlón megrendezendő Magyarország Legerősebb Rendőre versenyen megyénket képviselje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában