Helyi közélet

2010.06.22. 10:34

Újabb baba-mama klub Szendrőben

<p>Szendrő - A legutóbbi baba-mama klubban nagyon sokan megjelentek.</p>

A szünidő miatt a szülők nagyobb gyermekeiket is elhozták, akik a kicsikkel együtt játszottak. A kicsiket meglepetéssel várták, egy kis finomságot, pudingot kaptak ajándékba. A téma ezen a napon a családtámogatási ellátások rendszere volt. Erről Novákné Makkai Krisztina készített összefoglalót, de magán jellegű okok miatt ő nem tudott eljönni, ezért helyette Taskóné Gerőcs Andrea tartotta meg az előadást. A családsegítő munkatársai felajánlották, hogy ha bármilyen kérdése lenne a kismamáknak forduljanak hozzájuk bizalommal, mert szívesen segítenek bármikor.

A klub tagjai meghívást kaptak Liptákné Spisák Beáta által a közművelődési központ udvarán tartandó szabadtéri programra is ezen a napon. 11 órától az Utca-színházi Alkotóközösség műsora kezdődött, ahol maszkokban, zenei aláfestéssel egy gyermekek és felnőttek számára is élvezhető, érdekes előadást nézhettek végig a résztvevők. Ezután a gyermekek kipróbálhatták a maszkokat és a hangszereket is, aminek nagyon örültek.

A baba-mama klubban a következő alkalommal a helyes gyermekkori fogápolásról fognak beszélgetni, és várhatóan Dr. Gombos Erika fogorvos tart majd előadást ezen a napon.

- Tóthné Veres Bernadett -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában