Helyi közélet

2010.05.26. 16:07

PR-tender: új eljárást kell kiírni

<p>Miskolc - A Zöld Nyíl projekt villamosbeszerzésére kiírt közbeszerzési eljárás megsemmisítése után néhány nappal a projekt PR tenderében (kommunikációs szolgáltatások ellátására kiírt közbeszerzési eljárás) is döntött a Közbeszerzési Döntőbizottság: új eljárást kell kiírni.</p>

A tender eredményhirdetésére március 25-én volt, amikor a Zeus Tanácsadói és Kiadó Kft. -t hirdették ki nyertesnek. A második legjobb ajánlatot tevő a VT Miskolc Konzorcium volt. A konzorciumot alkotó Communication Technologies Kft. megtámadta az eredményt, és a Közbeszerzések Tanácsához fordult.

A döntőbizottság részben helyt adott a konzorcium kérelmének és megsemmisítette az ajánlati dokumentációt, valamint a bíráló bizottság döntését. A döntés értelmében új közbeszerzési eljárást kell kiírni a projekt PR cégének kiválasztására.

A döntés – fűztehozzá a Zöld Nyíl Projekt igazgatósága – a kivitelezési munkálatokhoz kapcsolódó lakossági tájékoztatást negatívan befolyásolja.

ÉM/HM


Megsemmisítették a villamostender eredményét

eszak | 2010.05.26 10:43
Miskolc - A döntés értelmében csak a SKODA által benyújtott ajánlat minősült volna érvényesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában