Helyi közélet

2010.04.21. 20:52

Választás 2010 | Visszalépteti a Jobbik Miklós Árpádot Molnár Oszkár javára

<p>Miskolc, Edelény - A Jobbik Magyarországért Mozgalom a Borsod megyei nyolcas választókerületben, visszalépteti jelöltjét, Miklós Árpádot a parlamenti választáson ezúttal függetlenként induló Molnár Oszkár javára – jelentette be a megyei elnökség döntését szerdán délután Egyed Zsolt, a párt megyei elnöke.</p>

A felröppent hírek szerint az edelényi alapszervezet tagjai nem örültek a döntésnek, de ezt Egyed Zsolt cáfolta. Mint elmondta: a helyiek is elfogadták, hogy az a nemzet érdeke, hogy egyetlen párt se kerülhessen kétharmados többségbe a parlamentben, ezért vált szükségessé, hogy a Jobbik jelöltje Molnár Oszkár javára visszalépjen, és ezzel biztosítson számára esélyt, hogy megszorongassa „utódját”, a Fidesz színeiben induló Daher Pierre-t.

Csütörtökön a megyébe érkezik Vona Gábor, a Jobbik országos elnöke, aki előreláthatólag Edelényben is látogatást tesz. Megkérdeztük Egyed Zsoltot, Vona Gábor azért utazik-e Edelénybe, hogy a helyi alapszervezet tagjait megnyugtassa, de a megyei elnök felvetésünkre nemleges választ adott. A megyei elnök szerint Miklós Árpád – jó magyar emberként – elfogadta, hogy „ez a nemzet érdeke”, és nincs benne harag a visszaléptetése miatt.

ÉM-SZP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában