Helyi közélet

2010.04.11. 22:47

Választás 2010 | Jobbik: Volt ok az ünneplésre

<p>Miskolc - Még javában tartott a kampánycsend, a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagjai és szimpatizánsai már szép számmal összegyűlték a főhadiszállásnak kikiáltott belvárosi sörözőben, ahol kivetítőn, interneten igyekeztek követni a híreket.</p>

Ahogy a szavazókörök bezártak és a párt megfigyelői telefonon adták az információkat vagy beértek, egyre világosabbá vált, hogy a Jobbiknak nincs mit szégyellnie a választási szereplésén, több körzetben övé a második hely, de előfordult, hogy a Jobbik jelöltje maga mögé utasította a két nagypárt jelöltjét. A sörözőben jelenlévőkre ekkor még izgatott várakozás volt jellemző, később ez egyre inkább őszinte örömre váltott. Ekkor még a párt miskolci elnöke, Szegedi Márton azt mondta, 200-300 embert várnak a szórakozóhelyre, de lehet, hogy többen is érkeznek majd, az ajtót ugyanis senki előtt nem zárták be. Szegedi Mártontól úgy tudjuk, minden szavazókörben tisztességesen zajlott a szavazatszámlálás, a megfigyelők sehol nem számoltak be problémáról.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában