Helyi közélet

2010.04.25. 20:59

Választás 2010 | Jobbik - B.-A.Z. megyei reakciók

<p>Miskolc - Helyzetkép a 2010-es választások második fordulója után a Jobbiknál.</p>


 


20:00 | A részeredmények mindenhol azt mutatják, hogy a Jobbik jelöltjei a 2-3. helyen állnak. A Jobbik irodában továbbra is jó a hangulat, mert úgy tartják, hogy egy újonnan alakult párttól már az is szép eredmény, hogy frakciót alakíthat a parlamentben, még ha az egyéni körzetekben nem is hozták a várt eredményt.


A Jobbik miskolci irodájában jókedvűen, de óvatos várakozással követik az eredményeket. Molnár Oszkár a fél 8-as részeredmények alapján vezet.

19:30 |


 

20:30 | A megyei listáról két jobbikos került be a parlamentbe, és független jelöltként Molnár Oszkár a Jobbik támogatásával. Egyed Zsolt munkatársunknak elmondta, hogy a parlamentben is azt a markáns, egyenes politizálást fogják folytatni, amit a szavazóik már megszoktak tőlük. A munka ezzel nem ért véget, folyamatosan készítik elő azokat a törvényjavaslatokat, amiket majd be fognak terjeszteni a parlament elé, és amiket a programjukban megígértek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában