Helyi közélet

2010.04.07. 11:06

Tompa Sándort kérdezhették

<p>Szerkesztőségünk vendége volt dr. Tompa Sándor országgyűlési képviselő-jelölt. A kérdező szerepkörébe ezúttal Önök kerültek.</p>

A múlt héten közzétett felhívásban arra bíztattuk olvasóinkat, küldjenek kérdéseket dr. Tompa Sánornak a megjelölt témában, Diósgyőr városrésszel kapcsolatban. Ezen kérdésekből is jónéhány terítékre kerül a mai beszélgetés során, továbbá a lenti chat ablakban is tehetnek fel kérdéseket a témával kapcsolatban, melyekből Tompa Sándor igyekszik minél többet megválaszolni.

Téma: Nagy Diósgyőr élete, múltja, jelene, jövője

A Nagy Diósgyőr kifejezés néhány éve fogalmazódott meg, és maga Diósgyőr és a Diósgyőri Városközpontot -, mint centrumot - körülvevő településrészek alkotják (a Vasgyártól, egészen Ómassáig). Elsősorban a múlt és a hagyományok, azok, amik összekötik ezt a területet. Nem a térképen kell tehát keresni, hanem az emberekben, az itt élőkben - gondolatokat, eseményeket, érzéseket és kezdeményezéseket jelent.

A beszélgetés során a településrész országgyűlési képviselőjével (és jelöltjével) dr. Tompa Sándorral nyílik lehetőség nosztalgiázni a múltról, megvitatni a jelent és latolgatni a jövőt.

Miskolci szocialisták

www.tompasandor.hu

Fizetett politikai hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában