Helyi közélet

2010.04.30. 11:52

Üresen maradt székek a polgármesteri fogadóban

<p>Miskolc - Hiába hívta meg, s hiába várta Csöbör Katalint, dr. Nagy Kálmánt, Sebestyén Lászlót és Zsiga Marcellt Miskolc polgármestere, Káli Sándor.</p>

A négy újonnan megválasztott miskolci egyéni országgyűlési képviselő közül egy sem jelent meg a Káli Sándor polgármester által kezdeményezett találkozón péntek délelőtt. Külön-külön, más elfoglaltságukra tekintettel írásban kimentették magukat. Ezt Káli Sándor polgármester közölte a találkozás megörökítésére összegyűlt médiamunkatársakkal.

Elmondta, az lett volna a célja a meghívással, hogy néhány olyan témáról egyeztessenek, amelyekről már most van mit megbeszélniük. Folyamatban lévő, több 10 milliárd forintos helyi projektek folytatásáról, a rendőrség megerősítéséről, az egészségügyi intézményi problémákról, s egy nemzeti kerekasztal összehívásáról, amelynek fő témája a romahelyzet volna.

"Szerettem volna azt is javasolni, hogy az Orbán Viktor szándékában álló Észak-magyarországi Nemzeti Kerekasztal helyszíne Miskolc legyen. Nagyon sajnálom, hogy a képviselők nem jöttek el, mert számomra egyértelmű, hogy a jövő az együttműködésről szól" – jelentette ki Káli Sándor.


Miért nem vettek részt a fideszesek a polgármesteri találkán?

eszak | 2010.04.30 15:47
Miskolc - A péntek délelőtti, meg nem valósult polgármester –megválasztott egyéni országgyűlési képviselők találkozó után a Fidesz-KDNP miskolci országgyűlési képviselői sajtóközleményt juttattak el szerkesztőségünkbe...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában