Helyi közélet

2010.04.02. 18:38

Ha akarunk, komposztáljunk!

<p>Miskolc - Komposzt kereteket igényelhetnek azok, akik miskolci ingatlanjukon szeretnék a jövőben a zöld és a biológiai hulladékokat (zöld javakat) hasznosítani.</p>

A Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala támogatásával a Zöld Kapcsolat Egyesület immár negyedik éve oszt fából készült, egyszerűen felállítható komposztálókat, illetve ágak, gallyak feldolgozásához házi aprítkoló is kölcsönözhető náluk. Az átvétel feltétele, annak a csaknem egy órás tájékoztatónak a meghallgatása, amely során a komposztálási programról, a komposztálásról, és a kapcsolódó szolgáltatásokról is bővebb ismereteket szerezhetnek az érdeklődők. Akik már legalább három éve kapcsolódtak a programhoz, azok számára újabb komposztkeret is igényelhető.

Jelentkezni a Zöld Kapcsolat Egyesületnél a következő elérhetőségeken lehet: Miskolc, Kossuth u. 13. e-mail: [email protected], mobil: 30/899-5004.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában