Helyi közélet

2010.04.28. 13:58

Az idősödés mint folyamat

<p>"<em>Az idősödés nem betegség, hanem befolyásolható, módosítható folyamat</em>" – ezzel az alapgondolattal rendeztek regionális szakmai konferenciát szerdán Miskolcon.</p>

"Az idősödés nem betegség, hanem befolyásolható, módosítható folyamat" – ezzel az alapgondolattal rendezett regionális szakmai konferenciát a MITIME Dél-borsodi Egészségügyi–Szociális Szolgáltató Nonprofit Kft., a Dél-Borsodi Egészségügyi és Szociális Klaszter, valamint a 3. Kor Egyeteme Alapítvány Miskolc.

A szerdai rendezvényen, amelynek a Bay Logi adott otthont, többek között szó volt arról, milyen fontos szerepe van az egész életen át tartó tanulásnak az időskori ellátásban. Külön előadás taglalta, milyen képzésre volna igény az időskorúak körében végzett szociális szakellátás területén, valamint hogy az egészségügy rendszer milyen lehetőségeket képes biztosítani az időskorúak mentális állapotának megőrzéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában