Helyi közélet

2010.03.04. 08:07

A látogatási tilalmat feloldották

<p>Miskolc - Feloldották a látogatási tilalmat a Misek Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórház Nonprofit Kft. ápolási- és pszichiátriai osztályán.</p>

A belgyógyászaton – a tervek szerint – hétfőn áll vissza a megszokott rend, azaz a betegeket lehet látogatni, és nemcsak sürgősségi betegellátás működik majd, hanem az előjegyzett pacienseket is fogadják – mondta lapunknak dr. Koleszár Lajos, a Misek Kft. marketingért és külkapcsolatokért felelős igazgatója.

A látogatási tilalmat csaknem két hete rendelte el az ÁNTSZ, mert – elsőként a belgyógyászatoncalicivírus okozta hányásos, hasmenéses tünetekkel járó megbetegedést tapasztaltak.

Dr. Koleszár Lajos arról is beszélt, hogy az ápolási osztályon és a pszichiátrián már megtörtént a zárófertőtlenítés, így már új betegeket is tudnak fogadni. A belgyógyászaton is visszavonulóban van a járvány.

ÉM/NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában