Helyi közélet

2010.02.07. 11:32

Országgyűlési választás 2010 | Kötelező hit- és erkölcsoktatás

<p>Miskolc - Megyei oktatási konferenciát szervezett a Jobbik, 4. számú választókörzetben induló országgyűlési képviselőjelöltje, Sztancsik Barnabás szombaton.</p>

A rendezvényen többek között Dúró Dóra, a párt oktatási és kulturális kabinetjének elnöke is előadást tartott, és ismertette a Jobbik oktatási programját.

Ebből kiderült, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnének, mind az irodalomban, mind a történelemben a magyarok szerepére. Valamint - folytatta - az egészséges ifjúságnevelést is fontosnak tartják, ennek érdekében több testnevelésóra bevezetését tervezik. Programjukban kiemelt szerepet kap a kötelező hit- és erkölcstan oktatás bevezetése, valamint a honvédelmi ismeretek oktatása a középiskolákban. Az elnök arról is beszélt, hogy a fiatalok környezetvédelemre való nevelése is nagyon fontos, és ezen a területen is szeretnék a diákok látásmódját bővíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában