Helyi közélet

2010.02.08. 18:14

Nincs megközelíthetetlen település megyénkben

<p>Miskolc – Valamennyi település megközelíthető Borsod-Abaúj-Zemplén megyében közúton - tájékoztatott hétfőn este Dvorcsák Imre a Magyar Közút Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság Észak-alföldi regionális főmérnökség ügyeletes munkatársa.</p>

Mint megtudtuk, este még voltak még azonban járhatatlan útszakaszok Pere és Abaújszántó, Gesztely és Újharangod, Szentistvánbaksa és Megyaszó, Vilmány és Fony között, valamint Fügöd közelében. A hómarók, hótolók és más erőgépek azonban az éjszaka folyamán is dolgoznak. Azt remélik, hogy keddre járhatóvá teszik ezeket az aszfaltszakaszokat is, amennyiben nem lesz hóutánpótlás és hófúvás.

Az ügyeletes hozzátette még, hogy nehezen járható útból is van még megyénkben Legyesbénye és Golop, Hidasnémeti és Gönc, Megyaszó és Újharangod, Vizsoly és Gönc között, valamint Hejcei, Hernádcécei bekötőutaknál. A 3-as számú főút és Szalaszent között pedig egy nyomon nehezen járható az aszfalt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában