Helyi közélet

2009.04.29. 13:19

Már csendesebb helyeken is aszfaltoznak Miskolcon

<p>Miskolc - A főbb közlekedési utak után „csendesebb” helyeken is megjelentek az útépítők a borsodi megyeszékhelyen.&#160;<a onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/M_r_csendesebb_helyeken_is_aszfaltoznak_Mis/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" alt="Már csendesebb helyeken is aszfaltoznak Miskolcon" width="13" height="13" /></a></p>

A miskolci autósok hónapok óta találkozhatnak kátyúzókkal, ugyanakkor a meleg aszfaltozás több, mint egy hónapja zajlik a városban. Az elmúlt napokban viszont már a tömegközlekedési útvonalakon kívül is megjelentek az útfelújító munkások.
Így például a Régiposta utca mellett a Bocskai utcai lakosoknak is feltűnhetett, hogy a legyalulták az aszfaltot és a járdák egy részét akadálymentesítik is. A Miskolci Városgazda Kht. munkatársai és az alvállalkozók négy brigádja naponta körülbelül 250 négyzetméternyire aszfaltot terít le.

 • Nézőpont: 40 kátyú hazáig
 • Naponta 1000-1500 új kátyú
 • Kátyúzás Borsodban: Kimarják a kátyút az úttestből
 • Lemodellezték a kátyúbaleseteket
 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában