Helyi közélet

2009.01.01. 12:40

Szilveszter, utcabál, Miskolc

<p>Miskolc - BUÉK! Rengetegen búcsúztatták az óévet és köszöntötték az új esztendőt Miskolc főutcáján, a hagyományos utcabálon.&#160;<DIA width="960" height="800" alt="Szilveszter 2008: utcabál Miskolc belvárosában"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szilveszter_2008__utcab_l_Miskolc_belv_ros_/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Szilveszter 2008: utcabál Miskolc belvárosában" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A szilveszteri utcabál programjai a hagyományokhoz híven este 7 órakor kezdődtek a Városház téren. A fagyos hideg ellenére sokan gyűltek össze a téren, aztán ahogy haladt az idő éjfél felé egyre többen érkeztek

A színpadon elsőként a miskolci rockzenei élet egyik meghatározó együttese, a Bon Jovi világslágereit prezentáló Jon Bovi együttes szórakoztatta a közönséget. Este 8 órától az Illés rajongók örömére a Miskolci Illés Emlék Zenekar táncoltatta meg a közönséget, majd őket a Kabinet Rt. követte, egy fergeteges ska partyval.

Este 10 órától az eredetileg meghirdetett Republic zenekar helyett – az énekes Cipő betegsége miatt – a Fiesta együttes óév-búcsúztató koncertjét láthatták, hallhatták az érdeklődők.

Éjfél előtt Káli Sándor, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a miskolciakat, majd az immár hagyományossá vált közös visszaszámlálás után Himnusszal és tűzijátékkal folytatódott az ünnepség.
Az idei utcabál zenekara, a Disco Express együttes volt, a fiúk idén is különleges jelmezekbe öltözve készültek az év első szabadtéri bulijára. A városi szilveszter hajnalban ért végett.
Ma délelött pedig - ahogyan az várható volt - "kihalt" a város...

A miskolci utcabál képei: Szilveszter 2008: utcabál Miskolc belvárosában

Kapcsoldódó cikkek: 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában