Helyi közélet

2009.01.07. 15:28

Rendőr Sportegyesület alakult Borsodban

<p>Miskolc - Az egyesület célkitűzései közé tartozik, hogy a megyei rendőr-főkapitányság&#160; munkatársainak és családtagjainak, valamint az egyesület szakosztályainak biztosítson szervezett lehetőséget sporttevékenységekhez, illetve szabadidős és tömegsporthoz.</p>

A megfelelő háttér kiépítése mellett a célok között szerepel még Borsod-Abaúj-Zemplén megye hírnevének öregbítése, a különböző versenyeken való részvételek során, továbbá a Rendészeti Sport Szervekkel való együttműködés, kapcsolattartás, továbbá a támogatási formák kiszélesítése, források bővítése - pályázatok - a sport és sportolási lehetőségek érdekében.
Az egyesület rövidített neve: B-A-Z. MKRSE Az elfogadott alapszabály szerint az egyesületbe új tag felvétele az egyesület valamely tagjának ajánlására, az elnökség kétharmados többségű döntésével lehetséges, ha a belépni szándékozó belépési szándékát írásban jelzi és az egyesület célkitűzéseivel egyetért, azok megvalósításában rendszeresen részt vállal. Az egyesület bírósági nyilvántartási vétele folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában