Helyi közélet

2008.12.29. 14:05

Szilveszterkor a miskolci utcabálon: Republic helyett Fiesta

<p>Miskolc - Az idei szilveszteri utcabál programjai a hagyományokhoz híven este 7 órakor kezdődnek a Városház téren. A nagy érdeklődésre való tekintettel a közönség kivetítőn is figyelemmel követheti az eseményeket.</p>

A színpadon elsőként a miskolci rockzenei élet egyik meghatározó együttese, a Bon Jovi világslágereit prezentáló Jon Bovi együttes szórakoztatja a közönséget. Este 8 órától az Illés rajongók örömére a Miskolci Illés Emlék Zenekar táncoltatja meg a közönséget, majd őket a Kabinet Rt. követi, egy fergeteges ska partyval.

Este 10 órától az eredetileg meghirdetett Republic zenekar helyett – az énekes Cipő betegsége miatt – a Fiesta együttes óév-búcsúztató koncertjét láthatják, hallhatják az érdeklődők.

Éjfél előtt Káli Sándor, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere köszönti a közönséget, majd az immár hagyományossá vált közös visszaszámlálás után Himnusszal és tűzijátékkal ünnepeljük az újévet.

Az idei utcabál zenekara, a Disco Express együttes lesz, a fiúk idén is különleges jelmezekbe öltözve készülnek az év első szabadtéri bulijára. A városi szilveszter várhatóan hajnali 2 órakor ér véget.

A rendezvény miatt 2008. december 31-én este 7 órától hajnal 2 óráig a belvárosi villamosközlekedés szünetel. A fenti időszakban a Tiszai Pályaudvar és a Zenepalota között villamospótló autóbuszok, a Zenepalota és a Diósgyőri végállomás között villamosok szállítják a rendezvény helyszínére az utasokat.

B.Ú.É.K. Miskolc 2009!
Latin fiesta és utcabál a Városház téren

A szilveszteri program:

Este 7 órától: JON BOVI koncert
Este 8 órától: MISKOLCI ILLÉS EMLÉK ZENEKAR koncert
Este 9 órától: KABINET RT. koncert
Este 10 órától: „Karibi Szilveszter” élő FIESTA koncert latin táncosokkal
Éjfélkor:  Köszöntő, Himnusz, tűzijáték, utána utcabál a DISCO EXPRESS zenekarral

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában