Helyi közélet

2008.10.15. 12:12

Éjszakára befűtenek Miskolcon

<p>Miskolc -&#160;A hűvös éjszakákra tekintettel 2008. október 15.-től (szerda) a kora esti órákban beindítja a fűtésszolgáltatást az esti, illetve az éjszakai órákra a&#160;Mihő.<BR /></p>

A  külső napi átlaghőmérséklet, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján, a hűvös éjszakákra tekintettel 2008. október 15.-től (szerda) a kora esti órákban beindítja a fűtésszolgáltatást az esti, illetve az éjszakai órákra a Miskolci Hőszolgáltató Kft. A társaság az éjszakai fűtést mindaddig fenntartja, amíg a viszonylag kedvező időjárás ezt lehetővé teszi, majd hidegebb idő esetén a teljes napszakra vonatkozóan, véglegesen beindítja a szolgáltatást - tudatta a cég közleményben. 
Lehetőség van arra, hogy az egy hőközponthoz tartozó lakóközösségek bármely időpontban együttesen kérjék, vagy leállítsák a fűtést. A fűtésszolgáltatás igényéről a Hőszolgáltató üzem központi diszpécser szolgálatánál a 379-360, vagy a 379-450-es telefonszámon, illetve írásban a közös képviselők, vagy fűtési megbízottak rendelkezhetnek.

Felhívták egyben a Közületi Felhasználók figyelmét, hogy szolgáltatási igény, vagy leállítás esetén, a korábbi évek gyakorlatának megfelelően intézkedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában