Helyi közélet

2008.09.02. 15:26

Papp András: Sorsok és álmok

<p>A napokban jelent meg Papp András: Sorsok és Álmok című, ízléses szerkesztésű kötete, amely válogatott írásokat, meséket és gondolatokat tartalmaz.</p>

Az író 1938-ban Nyíregyházán született és Alberttelepen él. Az Egri Tanárképző Főiskola levelező tagozatán szerzett népművelés szakos diplomát. Volt köműves, asztalos, csillés, bányamérő technikus, gépészeti előadó, majd nyugdíjazásáig, huszonöt évig művelődési házigazgató. A munka mellett elvégezte a kétéves színjátszó-rendezői tanfolyamot is. Csaknem harminc évig vezetett színjátszó csoportot, ez háromszázötven előadást, rendezést jelentett számára.
Több, mint ötven éve ír verset, novellát, krokit, riportot. Önálló veresekötete: Embernek maradni címmel jelent meg. Jelenleg a Bányamunkás és az Észak-Magyarország közli írásait. A különböző irodalmi pályázatokon korábban számos díjat nyert már. Tagja a Váci Mihály Irodalmi Körnek. A könyvet szeptember 5-én, délután 5 órától az alberttelepi Hunyadi János Művelődési Házban mutatják be az olvasóknak. Közreműködnek: Madár János költő, Bukovinszki Péter és Bukovinszki Péterné zenetanárok és a RIMEK Irodalmi Kör előadói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában